Garrotxa.info Logo

Marxa SantJoanenca 2016

La Marxa de Sant Joan les Fonts, 25 de Març de 2016.

Ja ha sortit el recorregut de la marxa o caminada popular de Sant Joan les Fonts 2016  “La XI Marxa SantJoanenca ” que caminarem o correrem el proper divendres 25 de Març.

Sortida a les 8:00h del matí de les instal·lacions del Club Poliesportiu SantJoanenc. Les inscripcions es podran fer uns minuts abans de la sortida a un preu de 6 euros.

santjoanenca

Esglèsia de Sant Joan les Fonts

Recorregut de la Marxa de Sant Joan 2016.

El recorregut de 14 km , volta per la Serra d'Aiguanegra amb l'objectiu de descobrir un seguit de construccions militars molt poc conegudes per la gent de la Garrotxa, així com de contemplar els magnífics paisatges que ofereix la serra d´Aiguanegra.

búnquer aiguanegra 2

El meu germà, en Xevi, apuntant des de dins un dels búnquers del recorregut.

El fulletó de la marxa explica que les metralladores, búnquers antitanc i els refugis formen part de Risistència CR-86 de Sant Joan les Fonts contruits als anys 50 per protegir la ciutat d'Olot davant una possible ofensiva provinent del Nord. Les indicacions que es trobaran a la marxa son en part gràcies a Ramon Sucarrats.

 bunquer aiguanegra 1

Construcció militar, búnquer.

olot

Vista d´Olot des de la Serra d´Aiguanegra

Fotos d'edicions anteriors de la marxa de Sant Joan.

Àlbum de fotos de l´edició 2015 cedit i compartit per Llorenç Gallego Mateu. Gràcies LLorenç. També podeu descarregar el seu track  enllaç [+ Track Marxa SantJoanenca 2015]

  
Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la caminada de Sant Joan les Fonts.