Garrotxa.info Logo

Marxa de Vall de Bianya 2016

De Sant Ponç d’Aulina fins al Puig d’Estela.

La pel·lícula de la marxa de Bianya 2016, aquí.

Tenim ganes de caminar, saltar i córrer per muntanyes Garrotxines... i també tenim un escenari ideal per calmar aquesta gana… ens agrada el recorregut que veiem al programa  de la marxa de Bianya 2016 (PDF).  També tenim la càmera amb la bateria carregada per fer les fotos, que compartirem aquí mateix... i ens posem una ratafia a la motxilla. Tenim tot el que cal?

El Diumenge 13 de Març de 2016 caminarem o correrem la 26 ena edició de la marxa popular de Vall de Bianya, que sortirà a les 7 del matí  ( tocarà matinar ) del camp de la Ferreria de Sant Ponç d'Aulina. 

Vall de bianya

Per arribar-hi, i si veniu d´Olot, només cal posar direcció als túnels de Collabós i ja trobareu els indicadors just abans d’entrar a la boca Sud del túnel llarg. Si veniu de Ripoll, trobareu els indicadors al sortir del túnel. No hi ha problema per trobar-ho, i a les 7 del matí ja us asseguro que el 99% dels cotxes que creuareu aniran allà mateix. Seguiu al de davant i acabareu a la caminada... o potser a Vallter a esquiar, però ja seria tenir mala sort.

Les inscripcions les podeu fer una estona abans al mateix lloc a un preu de 6 euros, que ja inclouen l’esmorzar i un euro de donatiu a Càritas Garrotxa. ( Ben fet ! )

La Vall de Bianya

La Vall de Bianya ( Garrotxa )

Recorregut de la marxa de Bianya 2016.

Els 18 km de muntanya d’aquest 2016 passen per territoris de Vall de Bianya i de Sant Joan de les Abadesses, en els límits de les comarques de la Garrotxa i el Ripollès.

Punts de pas: La Ferreria – Collabós – Baga de Castilla – Coll de Santigosa ( On es donarà l’ esmorzar) – Puig Estela ( 1359 m ) – Santa Llúcia de Puigmal – La Ferreria.

Podeu consultar el plànol del recorregut i el desnivell al programa en PDF que els organitzadors han publicat a la web de l’ajuntament de Vall de Bianya.

Recorregut

sant pons aulina

Sant Pons d'Aulina, molt proper al punt d'inici i de fi de la marxa.

Busca’t a les Fotos d’edicions anteriors de la marxa

Fotos de l’edició 2015 a Puigsacreu. 

Fotos de l’edició 2014 a Puig de la cau.

I un experiment fotogràfic que ens fa gràcia de compartir...  Les fotos de la neu a Coll de Canes amb 7 dies de diferencia. Cada foto ve seguida de la foto al cap de 7 dies. Espero que agradi el resultat.  

neu a coll de canes

Aquest any tenim una Gopro... així que esperem que d'aquí a uns dies busqueu al vídeo de 2016.

I per acabar..

En cas de meteorologia molt adversa, els organitzadors podran anul·lar la marxa, en aquest cas, podeu consultar a www.valldebianya.cat o trucar al 972 29 09 33.

Apa, ja només queda demanar-vos que difoneu a les xarxes socials la caminada, que de ben segur farà il·lusió als participants i als organitzadors que sigui tot un èxit. I recordem que hi ha un calendari de marxes populars 2016 per anar sortint cada Diumenge a conèixer un racó de Garrotxa.

Article redactat per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?