Garrotxa.info Logo

La lletissonada del 2014

La lletissonada del GECA, 4 de Maig de 2014.

Aquest 4 de Maig de 2014 hem tingut una cita a la Vall d'en Bas, on els excursionistes del GECA ens han preparat una nova edició de la que probablement és la millor marxa popular de la comarca de la Garrotxa, la Lletissonada. Anem a fer un repàs de com ha anat i com s'ha preparat l'edició 2014 de la LLetissonada del GECA.

Les fotos de la Lletissonada 2014.

Ens estan arribant àlbums de fotos de companys caminaires i corredors per compartir a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., així que només em resta donar-los les gràcies i publicar les fotos de la seva Lletissonada 2014. Gràcies de tot cor, en especial en aquesta edició que per motius personals no he pogut anar a gaudir-la.

La primera, una selecció de la gal·leria de fotos de Xevi Guix Boix. Gràcies Xevi.

 

La segona, una selecció de l'àlbum de fotos de la Lletissonada d'en Llorenç Gallego Mateu. Gràcies Llorenç.

 

I completa el reportatge de la Lletissonada 2014 les magnífiques fotos d´en Raimon, de Ripollesnatura.com, gràcies company.

 

Recorregut de la Lletissonada 2014

Sant Esteve d'en Bas, La Rovira, Pujant de la Cabra, Coll de Pedrò, Puig Satoies, Creu de Rabadà (1.262 m.), Font Sorda, La Faja, Font de la Fageda, Pla Rabasseda, Pibernat, L’Esquei, Espasens, Hostalets d’en Bas i finalitzant altre cop la ruta circular a Sant Esteve.

Lletissonada 2014

 

Àlbums de fotos de les passades edicions de la Lletissonada del GECA.

La gent de Garrotxa.info participem a les caminades perquè ens agrada, i ja que hi som... tirem i editem fotos i vídeos que compartim:

Fotos i vídeos de la lletissonada 2013 que es va enfilar a Santa Magdalena i Puigsacalm tot pujant pels Ganxos | Garrotxa.info.

Fotos de la lletissonada 2009 que es va enfilar a Puig de Miralles i Font tornadissa, baixant per Bracons. | Garrotxa.nfo.

Gràcies a tots per ajudar-nos a compartir les gal·leries de fotos, vídeos i la convocatoria de la marxa, esperem que s'apunti força gent a la marxa i que els organtizadors i participants disfrutem d'un bon dia de Garrotxa.